06-46726243 joyce@virtujoos.nl

Zichtbaar worden Online & Offline!

  • Je wilt online zichtbaar worden, maar weet niet hoe en waar je dat allemaal kan zijn
  • Je wilt offline zichtbaar worden en meer klanten krijgen
  • Jouw website word nog niet gevonden in Google en van SEO en Analytics word je niet veel wijzer

Daarbij help ik jou graag, maak hieronder een online afspraak voor een korte kennismaking en om jouw wensen te bespreken.

Meer bereik, meer klanten

Je wilt met jouw bedrijf zichtbaar zijn, want daarvoor ben je je jouw bedrijf begonnen. Mensen bereiken die jouw expertise kunnen gebruiken. Je weet niet hoe je alles moet inrichten en waar je moet beginnen.

Binnen je bedrijf ben je constant bezig met jouw product of dienst. Maar focus jij je ook op je klanten? Zichtbaar zijn, offline & online,  levert jou de klanten op die jij zoekt. Je wilt namelijk die klanten binnenhalen! Daar doe je het voor.

stap 1: Wensen

Zoveel mogelijkheden om zichtbaar te worden

Er zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarnaast past niet elke manier bij jou of jouw bedrijf.

Maar ik wil helemaal niet op facebook. Ik hou niet van Social media. Nou, dan doe je dat niet, maar wat dan wel? Hierover ga ik met jou het gesprek aan en we gaan dan ook samen op zoek naar wat bij jou past. 

stap 2: Analyse

Overzicht creeren van de mogelijkheden en de noodzakelijke aanpassingen die gedaan zullen moeten worden om jouw zichtbaarheid te verbeteren. Denk hierbij aan het inrichten van google analytics, je website analyseren voor optimalisatie. 

stap 3: aanpakken

Vanuit de analyse hebben we een plan van aanpak gemaakt. Hier zullen werkzaamheden in zitten die ik voor jou zal doen en die jij zelf mag gaan oppakken. Zichtbaar worden komt niet uit de lucht vallen, het kost tijd en inspanning. Laten we vooral zorgen dat dat een positief en energiegevend proces word! 

stap 4: Evaluatie, bijstellen en doorpakken

Werken aan je online en offline zichtbaarheid kost tijd. Ook is dit een onderdeel van je bedrijf wat structureel terug komt. We gaan structureel bekijken wat de akties jou hebben opgeleverd en stellen waar nodig het plan van aanpak bij.