06-46726243 joyce@virtujoos.nl

Hoe werkt dat dan, die online ondersteuning?

Ze noemen zo’n online ondersteuner als ik ook wel een technisch virtual assistant, virtuele sidekick of virtual professional. We werken online samen. Ik vanuit mijn kantoor, jij vanuit het jouwe. Doordat ik een eigen werkplek heb, heb jij binnen jouw praktijkruimte geen aparte werkplek nodig voor jouw assistent.

We starten onze samenwerking met een kennismaking. Vervolgens brengen we eerst alle taken en prioriteiten in kaart. We bekijken samen wat je kunt automatiseren, welke taken regelmatig terugkomen en misschien zijn er achterstanden die eerst weggewerkt moeten worden. Natuurlijk spreken we van tevoren af voor hoeveel uur per week ik dat voor jou ga doen.

Samenwerken op afstand

Omdat we op afstand samenwerken, maken we gebruik van de online mogelijkheden die daarvoor beschikbaar zijn. We overleggen regelmatig via telefoon of Zoom. Verder communiceren we via mail, of we brengen de taken en de status ervan onder in een online programma als Asana. Zo heb je altijd overzicht in het reilen en zeilen van jouw onderneming.

Er zijn vele soorten online apps en programma’s beschikbaar om een samenwerking soepel te laten verlopen. Voordat we starten, bekijken we samen wat voor jou het beste werkt. Daarnaast kan ik je met nieuwe programma’s leren omgaan, zodat ook jouw werk een stuk aangenamer wordt.

Een bijkomend voordeel is dat je meer overzicht krijgt in je werk binnen je praktijk. En vooral dat je veel meer tijd krijgt om datgene te doen waar jij blij van wordt!

Wat kan VirtuJoos allemaal voor jou doen?

Je kunt VirtuJoos inschakelen voor diverse zaken. Hieronder vind je een overzicht van werkzaamheden die VirtuJoos je uit handen kan nemen. Dit overzicht kan je zeker helpen bij het in kaart brengen van de taken die je zou willen uitbesteden.

Zie je hieronder taken staan die je het liefst vandaag nog wilt uitbesteden? Neem dan zeker contact met me op voor een vrijblijvende kennismaking!

Oja, natuurlijk is de lijst hierboven geen uitputtend overzicht. Dus heb je een taak die je zou willen uitbesteden, maar die niet in dit overzicht staat? Vraag mij dan gerust of ik je erbij kan helpen. En weet: ik leer snel ;-)!

Website design en onderhoud

N

Onderhouden en bijwerken van je website

N

Inrichten van systemen op jouw website

N

Het bouwen van nieuwe pagina’s 

Grafisch

N

Maken van e-books

N

Maken van Powerpoint-presentaties

N

Maken van visuals

N

Consistent doorvoeren van je huisstijl in al je documenten en materialen

w

Projectmanagement

N

Beheer van projecten

N

Coordineren van verschillende vraagstukken

N

Problemen uitzoeken en oplossen

N

Zorgen dat informatie voor klanten klaar staat en verzonden word

Wil jij meer weten over mij en mijn diensten?

We maken dan een afspraak om jouw wensen te bespreken en wat de mogelijkheden zijn.