Wie is Joos? 

Mijn naam is Joyce Koster. Vrienden en familie noemen mij gewoon Joos.
Met ruim 20 jaar ervaring in uiteenlopende administratieve- en backoffice functies in diverse bedrijfstakken, heb ik nu de stap genomen om die ondersteuning vanuit mijn eigen bedrijf online te gaan geven: VirtuJoos.

VirtuJoos staat voor:
• Virtueel: werken op afstand. Ik ben jouw persoonlijke assistant op afstand
• Virtuoos: volgens de Van Dale is dat bedreven, bekwaam en volkomen beheerst. Precies zoals ik aan jouw vraagstuk wil werken.

Waarom werk ik voor coaches en therapeuten?

Zelf ben ik holistisch therapeut en jarenlang studiecoach geweest. Ik weet als geen ander dat je je als coach of therapeut bezig wilt houden met je klanten. Dat het jouw missie is om mensen verder te helpen.
Toch is jouw praktijk ook een bedrijf. En dus zullen er zaken georganiseerd moeten worden voor een continue inkomensstroom. We moeten tenslotte allemaal eten, drinken en een dak boven ons hoofd hebben. En juist die organisatie van jouw bedrijf is wat ik uiteindelijk het állerleukst vind om te doen. Mijn ideaalbeeld is dat we allebei onze doelen kunnen behalen én onze dromen waar kunnen maken.

Over Joos

Als studiecoach begeleidde ik leerlingen in het soms toch ingewikkelde leerproces. In welke omgeving dan ook: naast iemand staan en hem of haar ondersteunen om een doel te bereiken. Dat is mijn drijfveer. Daar onderdeel van zijn is supertof en heeft geleid tot mijn stap naar VirtuJoos.

Ik ben niet alleen doelgericht, maar ook creatief. Ik ben gek op kleuren en creëren. Dat is precies waarom ik het zo gaaf vind om afbeeldingen, e-books, visitekaartjes en websites te maken. Dat geeft mij veel energie.

Als ik dus alles bij elkaar optel kom ik steeds weer tot de conclusie dat ik niets anders wil dan mijn steentje bijdragen aan het succes en de groei van andere ondernemers. Op een creatieve, professionele en ondersteunende manier.

Dus we kijken eerst naar de huidige inrichting van je bedrijf. Waar liggen nog knelpunten, wat kan beter en hoe gaan we dat doen? We maken een plan de campagne en van daaruit kunnen we gaan bouwen. Laat dat nou voor mij het leukste zijn wat er is!

Natuurlijk mag je van mij verwachten dat ik constant zoek naar verbeteringen, nieuwe mogelijkheden en technieken. Ook bij mezelf. Ik wil blijven leren, trainingen volgen en up-to-date blijven in mijn vakgebied. Omdat ik daar plezier in heb, maar vooral ook om jou nóg beter te ondersteunen, ook in de toekomst.

Laten we samenwerken. Je hoeft het echt niet allemaal alleen te doen.

Vrolijke groeten,

Joyce

Joyce Koster Virtual assistant VirtuJoos

Let’s meet!

Wil jij met mij in gesprek, over jouw bedrijf en hoe ik jou daar bij kan ondersteunen? Laten we dan afspreken!

Pin It on Pinterest

×