Blog

Bloggen met de WordPress the app!

door | wordpress | 0 Reacties

Zo deze is leuk! Een app op je telefoon van WordPress. Met deze app kan je van alles doen.

Maar wat is er nou zo handig aan? Krijg jij ook op de meest gekke momenten ideeën over een blog schrijven? en dan zit je juist niet achter je laptop? Dan gaat het idee voorbij en heb je weer geen blog geschreven? En op het moment dat je er tijd voor gemaakt hebt zit je een beetje clueless naar je scherm te staren?

Zo nou bovenstaande komt vaker voor, je bent echt niet de enigste. We zitten tegenwoordig behoorlijk vaak op ons mobiel, ja tikkie oud nieuws…maar nog altijd actueel.

Met de wordpress-app heb je dus altijd toegang tot je website. Je kan je blog gelijk typen en eventueel posten. Alleen adviseer ik je dat niet meteen te doen.

Heb je een geniaal idee wat je wilt delen op het wereldwijde web? Begin in de app een nieuwe blog, zoals je gewend bent met de WordPress builder.

Niet typen maar inspreken: yes! Lekker tegen je mobiel praten En hij doet zelf lekker verder typen wat geweldig als je dan je verhaal wil doen dan kan je gewoon praten in plaats van typen dat is gaatjes ons makkelijker af

Toevoegen van foto’s dit kan nu ook via je telefoon op een makkelijke manier. Voor de uitgelichte foto raad ik aan een horizontale foto te gebruiken. Deze kan je uploaden via de media in de app. In de blog kan je foto’s toevoegen door het afbeeldingenblok te gebruiken. (Zie het blauwe plusje boven je toetsenbord op je mobiel)

Laten bezinken voordat je iets post! eenmaal Op het web is het niet zomaar meer eraf te halen. Je kan je blog nog corrigeren en een frisse blik erop werpen, alvorens je op de publiceren knop drukt. Het concept word automatisch opgeslagen, vergeet niet op bijwerken te tikken als je aanpassingen hebt gemaakt.

Vergeet ook de volgende onderdelen niet: de uitgelichte afbeelding, categorie en tags toe te voegen. Dit kan via de app. Via je laptop nog even de SEO instellen is ook geen overbodige luxe.

Je kan de app vinden in je app-store. Zowel voor Apple als Android is deze beschikbaar (linkjes toevoegen)

Nou als dat het bloggen niet makkelijker maakt weet ik het ook niet meer.

Heb jij vragen? Laat het mij weten, dan kijk ik met je mee.

Google mijn bedrijf

Google mijn bedrijf

Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is. De faketekst is dus...

Lees meer

Pin It on Pinterest